TUSAŞ'da Stajyer Öğrenci olma İmkanı

SKY Stajyer Mühendis Programı’na hemen başvurarak Türkiye’nin havacılık ve uzay geleceğini TUSAŞ ile birlikte inşa edebilirsin.

SKY Stajyer Mühendis Programı, üniversitelerin ilgili mühendislik bölümlerinde eğitim gören 3. ve 4. sınıf öğrencilerinin başvurabildiği, mühendislik pratiği ve farkındalığı sağlayan staj programıdır.

Profesyonel hayata hazırlanırken; sizi rakiplerinizden ileri taşıyacak fırsatlar sunan programımız sayesinde içinizdeki potansiyeli ortaya çıkartabilir, savunma sanayinde dışa bağımlılığı azaltmak için geliştirdiğimiz ve geliştireceğimiz milli projelere hem tanıklık edebilir hem de katkıda bulunabilirsiniz.

Detaylı bilgi ve başvuru için: https://bit.ly/336ZIxR

Son başvuru tarihi: 27 Eylül 2020

• Üniversitemizin Japonya tarafından desteklenen Uluslararası Projesi kabul edilmiştir.