Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı Başvuruları Başladı !

Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı kapsamında Milli Teknoloji Hamlesi vizyonuna sahip, Türkiye’nin yerli ve milli teknolojisini geliştirmesine katkı sağlamak konusunda istekli ortaokul, lise, lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine burs desteği sağlanmaktadır. Başvuru için tıklayınız.

1-Yükselen Yıldız Burs Programı

Kontenjan: 100
Kimler Başvuru Yapar: Lisans ve Yüksek Lisans öğrencileri
Programın Amacı: Bursiyerlerimize özel eğitim imkanları sunmak ve Vakıf projelerinde yer alma fırsatı sağlamak aynı zamanda bursiyerlerimizin kişisel, akademik ve kariyer gelişimlerine katkı sağlamak hedeflenmektedir.
Aylık Burs Miktarı: 10 ay boyunca aylık 3000 TL

2- Eğitmen ve Mentor Burs Programı
Kontenjan: 720
Kimler Başvuru Yapar: Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri
Programın Amacı: Bursiyerlerimize yetkin oldukları alanlarda, Deneyap Teknoloji Atölyelerinde öğrencilere eğitmenlik yapma ve yarışmalar için desteklenen takımlara mentorluk yapma imkanı sunularak öğrenciler arasında besleyici bir döngü oluşturulması hedeflenmektedir.
Aylık Burs Miktarı: 10 ay boyunca aylık 3000 TL

3- Eğitim Desteği Burs Programı
Kontenjan: 3,880
Kimler Başvuru Yapar: Ortaokul, Lise,Ön Lisans, Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri
Programın Amacı: İhtiyaç sahibi öğrencilere eğitim desteği sağlanması ve Milli Teknoloji Hamlesi bilinci ile daha fazla gencin vakıf projelerine dahil edilmesi hedeflenmektedir.
Aylık Burs Miktarı: 10 ay boyunca aylık 2000 TL

4- Sen Geleceksin Burs Programı
Kontenjan: 300
Kimler Başvuru Yapar: Lisans öğrencileri
Program Amacı: Bu burs programı kapsamında bursiyerler, Vakıf’ın 81 ilde yürüttüğü projelere katkı sağlar, görev bazlı proje geliştirmeye,araştırma yapmaya ve sürecin yönetilmesine destek olur.
Aylık Burs Miktarı: 10 ay boyunca aylık 2500 TL

Detaylı bilgi için tıklayınız.

• Özgeçmiş Hazırlama Eğitimi

• Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji burs programı bilgilendirme toplantısına davetlisiniz !

• Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı Başvuruları Başladı !

• BARÜ 15’inci yılında dünyanın en iyileri arasında yer aldı

• TÜBİTAK 2209 A ve 2209 B Öğrenci Projeleri Kapsamında 4 Projemiz Kabul Aldı

• Net-sıfır Enerjili Akıllı Binalar-Enerji Depolama çalışmaları kapsamında Ar-Ge toplantısı

• Makine Mühendisliği Sınıf Temsilcilerinin Seçilmesi

• Türkiye’nin en fazla öğrenci projesi üreten yükseköğretim kurumlarından biri olan Bartın Üniversitesinde (BARÜ) TÜBİTAK 2209-B programı kapsamında 5 projesi kabul edildi.

• Gazi Ortaokulu Öğrencileri Akıllı Enerji Laboratuvarını Ziyaret Etti

• Üniversitemizin Japonya tarafından desteklenen Uluslararası Projesi kabul edilmiştir.