2020-2021 Yaz Döneminde Stajlarını Ödev/Proje ve Örgün (Fabrikada) Yapanların Staj defteri Teslimi Hakkında

Stajını ödev/proje olarak yapacak öğrencilerin dikkatine ;

Hazırladığınız ödev/projenin alıntı ve benzerlik oranı yüksek çıktığı taktirde stajinizin geçersiz sayılabileceğini göz önünde bulundurmanız gerekmektedir.

• Staj ödevi alan öğrencilerimizin, ödevlerini 03-09 Ocak 2022 tarihleri arasında, stajdan sorumlu olan hocalarının açacakları linkten ödevlerini sisteme yüklemeleri gerekmektedir.
  • Linkler 03 Ocak'ta aktifleştirilecektir ve 10 Ocaktan itibaren yüklemeye kapatılacaktır. Bu tarihler dışında ödev teslimi yapılamayacak olup, mail ile gönderilen ödevler değerlendirmeye alınmayacaktır.
  • Teslim edilen ödevler intihal programı ile incelenecek olup belirli bir oranın üzerinde benzerlik tespit edilen ödevler değerlendirmeye alınmayacaktır.
  • Bu aşamayı geçen ödevler incelenerek staj notlarınız belirlenecek ve ubys sistemine yüklenecektir. Ödev teslim tarihlerine dikkat etmenizi önemle rica ederiz.

Stajlarını Fabrikada yapanlar için eğer staj defteri elle doldurulduysa ilgili hocaya kargo aracılığıyla (ptt, yurt içi gibi) 14 Ocak 2022 tarihine kadar göndermeniz gerekmektedir. Eğer staj defterleri bilgisayarla doldurulduysa ilgili hocaya aşağıdaki linkten gönderebilirsiniz.

Staj Komisyonunda Görevli Hocalarımız:

MAK300

Volkan AKGÜL-(Numarası sonu tek olanlar  gönderme  sayfası için tıklayınız)

Emre ALTAŞ – (Numarası sonu çift olanlar  gönderme sayfası için tıklayınız)

MAK400

Vahap NECCAROĞLU –(Numarası sonu tek olanlar gönderme sayfası için tıklayınız)

İbrahim KARADEMİR- (Numarası sonu çift olanlar  gönderme sayfası için tıklayınız)