Staj Defteri Teslim Duyurusu

MAK300 ve MAK400 stajlarını Yazın yapanlar (proje /ödev yapanlar hariç),  staj defteri teslimi için aşağıdaki adımlarda bahsedilmiştir:

1.Yazın gerçekleştirmiş olduğunuz stajların,  Staj defterini elle dolduranların kargo firması ( Sadece Yurtiçi ve PTT kargo olmak üzere) ile adres olarak : "Bartın Üniversitesi, Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Kutlubeyyazıcılar Kampüsü-Mühendislik Fakültesi Öğrenci İşlerine" en geç 4 Aralık 2020  Cuma gününe kadar gönderebilirler.

2.
Yazın gerçekleştirmiş olduğunuz stajların, staj deferini halen yazmayan öğrenciler için wordde yazmaları uygundur. En geç 4 Aralık 2020  Cuma gününe kadar ilgili staj komisyonundaki hocalarımıza mail atmanız  gerekmektedir.