Otomotiv Yaz Kampı Etkinliği

2021-2022 eğitim öğretim dönemi staj başvuru çalışmalarının başlatıldığı bu günlerde, üniversite ve nitelikli liselerdeki öğrencilerde otomotiv sanayi farkındalığını sürdürülebilir olarak geliştirmek ve tutkuya dönüştürmek adına düzenlenecek otomotiv odaklı online etkinlik için Haziran 2021 itibariyle başvurular toplanmaya başlanmıştır.

Özellikle pandemi döneminde öğrencilerin staj imkanlarının oldukça kısıtlandığı göz önüne alındığında, bu etkinliğimiz sanayimizin öğrencilere temas edeceği önemli bir platform olarak değerlendirilmektedir.

Otomotiv sektörü ile genç yetenekleri buluşturup, gençlerin gelişimini desteklemek  ve gençlere online staj desteği verebilmek amacında olan etkinliğimiz, 1-14 Temmuz tarihleri arasında online canlı yayınlarla gerçekleştirilecektir. 2 hafta süren canlı yayınlar ve 1 hafta süren projelerle birlikte 20 iş gününü tamamlayarak başarılı olan öğrencilere online staj belgesi firmalar tarafından gönderilecektir.

Detaylı Bilgi ve Başvuru Linki : https://www.otomotivkampi.com/