MAK300 ve MAK400 Staj Defterlerinin Teslimi Hakkında

ÖNEMLİ UYARI= MAK300 ve MAK400 staj defterleri teslim tarihi 02-06/10/2017  tarihleri arasında ilgili staj komisyon üyesine teslim edilmelidir. Bu tarihlerden önce getiren öğrencilerin staj defterleri alınmayacaktır.

1.Öğrenciler staj defterini ve kapalı zarf içerisindeki fotoğraflı staj değerlendirme formunu ilgili staj komisyonuna teslim etmeleri gerekmektedir.

2. Staj defterini kapalı zarf içerisindeki staj sicil fişini  ‘‘02.10.2017-06.10.2017’’ tarihleri arasında ilgili staj komisyon üyesine teslim edilmeli, bu tarihler arasında staj defterini teslim etmeyen öğrencilerimizin staj defterleri kesinlikle kabul edilmeyip, stajları başarısız sayılacaktır.

3. Cumartesi günü staj yapmış olan öğrencilerin, firmadan cumartesi günü çalışıldığına dair imzalı ve mühürlü yazı getirmesi gerekmektedir.

Stajlarını yapmış olan öğrencilerin, aşağıda ilgili staj komisyon üyesine  staj defterlerini teslim etmesi önemle rica olunur :

MAK300 Danışmanları :

Arş. Gör. Volkan AKGÜL (Numarasının sonu tek sayı olanlar)

Arş. Gör. Emre ALTAŞ (Numarasının sonu çift sayı olanlar)

MAK400 Danışmanları :

Arş. Gör. Mecit ÖGE (Numarasının sonu tek sayı olanlar)

Arş. Gör. İbrahim KARADEMİR (Numarasının sonu çift sayı olanlar)