HALKLA İLİŞKİLER DERSİ ALAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Halkla ilişkiler dersi alan öğrenciler Bartın İline ait olarak hazırlamış oldukları proje ödevini 20.12.2019 tarihine kadar Sınıf temsilcisine dolayısıyla Ertuğrul ERDOĞMUŞ' a teslim edeceklerdir.

Aksi takdirde araştırma ödevi teslim etmemiş olacaklarından Ders izlencesinde de belirtildiği gibi % 20 lik Araştırma Ödevi notunu alamayacaklardır.

DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

1- Gerçekleştirdiğiniz tüm faaliyetler CD içine kaydedilmiş olacak ( Resimler fotograflar, videolar , resmi belge vs ne varsa )

2- CD üzerine   Makine Müh. Halkla İlişkiler Dersi Araştırma sunum ödevi şeklinde yazılacak, ayrıca proje adı ve proje grubu üyeleri adları.

3- Daha önemlisi CD zarf içerisine konulacak Zarf üzerine de detaylı yazılacak N.Ö veya 2. Ö diye belirtilecek