DÖNEM İÇİ STAJ DUYURUSU HAKKINDA

•  Dönem içi staj ödevi yapacak olan ve başvuru tarihlerini kaçıran öğrenciler 22/11/2020 tarihine kadar aşağıda verilen linklerden başvurularını gerçekleştirebilirler.

Not: Normal öğretim öğrencileri de dönem içi staj ödevi yapabileceklerdir.

• MAK300 ve MAK400 stajlarından ödev yapanlar staj deftlerinin  teslim tarihi 15 Ocak 2021'dir. Bu tarihten önce veya sonra ilgili danışman hocalarımıza mail atanlar stajları değerlendirilmeyecektir.
  • Gönderilen ödevler (Bilgisayar ortamında yazılacak)  danışmanlar tarafından kopya durumu için intihal yazılımı ile incelenecek ve kopya durumunda stajlar iptal edilecektir.

• Ödev yapacaklar öğrenciler zorunlu staj başvuru formundaki iş yeri kısmına “ÖDEV-PROJE” metnini yazmaları gerekmektedir.

Zorunlu staj formuna ulaşmak için tıklayınız.

Staj Komisyonunda Görevli Hocalarımız:

MAK300

Volkan AKGÜL (Numarası sonu tek olanlar stajını ÖDEV yapacakların gönderme sayfası için tıklayınız)

Emre ALTAŞ  (Numarası sonu çift olanlar stajını ÖDEV yapacakların gönderme sayfası için tıklayınız)

MAK400

Vahap NECCAROĞLU (Numarası sonu tek olanlar stajını ÖDEV yapacakların gönderme sayfası için tıklayınız)

İbrahim KARADEMİR  (Numarası sonu çift olanlar stajını ÖDEV yapacakların gönderme sayfası için tıklayınız)