7+1 İş Yeri Eğitimi Duyurusu (2023-2024 Akademik Yılı Bahar Dönemi)

2023-2024 Akademik Yılı Bahar dönemi itibariyle  İş Yeri Eğitimi başvurunda bulunacak öğrencilerimiz aşağıdaki takvim doğrultusunda bölümlerine başvuruda bulunabilirler.

İŞYERİ BAŞVURU TAKVİMİ
Öğrencilerin Staj evraklarını bölüme teslimi son tarih 24 Ocak 2024
İşyeri Eğitimi başvuru evraklarının bölüm sekreterliklerine tutanakla teslimi son tarih 26 Ocak 2024
İşyeri Eğitimine başlayacakları tarih 12 Şubat 2024
İşyeri Eğitiminin biteceği tarih 28 Mayıs 2024

Başvuru için gerekli evraklar:
  1. Frm 733 İşyeri Eğitimi Kabul ve Sözleşme Formu (3 Nüsha)
  2. İşyeri Eğitimi Başvuru Dilekçesi
  3. Onaylı Transkript
  4. Kimlik Fotokopisi
Dikkat Edilecek Hususlar:
  1. Başvuru evrakları üzerinde herhangi bir karalama ve daksille düzeltme yapılmamalıdır.
  2. Başvuru için sadece yukarıdaki belirtilen başvuru evrakları kullanılmalıdır.
  3. Tüm evraklar ıslak imza yapılmalı ve bölümünüze elden veya posta ile ıslak imzalı olarak teslim edilmelidir. (Fotokopi şeklinde teslim edilen başvuru formları kabul edilmeyecektir.)
  4. ISLAK İMZASI ve/veya KAŞESİ eksik olan, üzerinde karalama veya dakstil ile düzeltme işlemi yapılan belgeler kabul edilmeyecektir.
  5. Öğrenciler işyeri eğitimine akademik takvimde eğitim- öğretimin başladığı 12 Şubat 2024 tarihi itibariyle başlamalı ve 28 Mayıs 2024 tarihinde bitirmelidir. Formlar bu tarihlere uygun şekilde doldurulmalıdır.
  6. Genel not ortalamaları 1.80’in altında olan öğrenciler  yeri eğitimi dersine kayıtlanamazlar.
  7. Öğrenciler İşyeri Eğitimi dersini alacağı dönem içinde devam zorunluluğu bulunan ders/dersler alamazlar. Uzaktan eğitim ile yürütülen dersler bu kapsam dışındadır.
Evrakları Posta  ile gönderecek öğrencilerimiz  için;
Adres: Bartın Üniversitesi Kutlubey Yerleşkesi Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanlığı  BARTIN

İlgili Formlar ve Dilekçeler:

Bartın Üniversitesi Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi İşyeri Eğitimi Yönergesi