image/svg+xml
image/svg+xml

2020-2021 BAHAR DÖNEMİ YAZ STAJI UYGULAMASI HAKKINDA



Covid-19 Pandemisi sebebi İle işletmelerde staj eğitimi yapacak olan öğrencilerimizin mağdur duruma düşmemeleri için aşağıdaki farklı seçenekler fakültemiz tarafından öğrencilerimizin tercihine sunulmuş ayrıca bazı yeni düzenlemeler yapılmıştır.

 

  1. Öğrencilerimizin staj yeri bulmaları durumunda mevcut staj ilkelerine göre, yasal sorumlulukları kendilerine ait olmak kaydıyla stajlarını 19.07.2021-12.09.2021 tarihleri arasında  yapabileceklerdir.
   
  1. 2020-2021 eğitim-öğretim yılı yaz dönemine mahsus olmak kaydıyla her iki stajı aynı dönem içinde yapacak öğrenciler için MAK 300 Atölye stajı 20 iş gününe indirilmiştir.

 

 

  1. Bu yıl 3. sınıf (6. yarıyıl’ı) tamamlayan öğrencilerimiz, kendileri uygun görmesi halinde stajlarını önümüzdeki eğitim ve öğretim döneminin (2021-2022) 2. yarıyılında (Bahar Döneminde) yapabileceklerdir.

 

  1. Öğrencilerimizin staj evrakları (staj yapacağı kurumun kabul etmesi halinde) sanal ortamda imzalanıp tekrar kendilerine ulaştırılacaktır. Yine benzer şekilde ıslak imzalı olması gereken evraklar için öğrencilerimize gerekli kolaylık fakültemiz tarafından sağlanacaktır.
     
       5. 2020-2021 eğitim-öğretim yılı yaz dönemine mahsus olmak üzere MAK 300 veya MAK 400 STAJ uygulamalarından birini proje/ödev yöntemi ile gerçekleştirme imkânı getirilmiştir. ( Mezun durumda olan öğrenciler her iki stajını da ödev olarak verebilir.) 
Bu kapsamda, ödev veya staj yapmak isteyen öğrenciler bölümümüzün web sayfasında bulunan zorunlu staj başvuru formunu doldurup, imzaladıktan sonra taratarak ya da düzgün ve anlaşılır şekilde fotoğrafını çekerek, aşağıda verilen ilgili staj danışmanı hocaların yanındaki linke tıklayarak gerekli bilgileri 13/06/2021 tarihine kadar  göndermeleri gerekmektedir.

 

***Gönderilen projeler danışmanlar tarafından kopya durumu için intihal yazılımı ile incelenecek ve kopya durumunda stajlar iptal edilecektir.

**** Öğrenciler zorunlu staj başvuru formundaki iş yeri kısmına “ÖDEV-PROJE” metnini yazmaları gerekmektedir.


Staj Komisyonunda Görevli Hocalarımız:

 

MAK300

Volkan AKGÜL-(Numarası sonu tek olanlar  gönderme  sayfası için tıklayınız)

 Emre ALTAŞ – (Numarası sonu çift olanlar  gönderme sayfası için tıklayınız)

 

MAK400

Vahap NECCAROĞLU –(Numarası sonu tek olanlar gönderme sayfası için tıklayınız)

İbrahim KARADEMİR- (Numarası sonu çift olanlar  gönderme sayfası için tıklayınız)