YAZ OKULU SONRASI TEK DERS SINAV DUYURUSU

Yaz okulu sonunda kayıtlı bulunduğu programlardaki tüm dersleri alan ve devam şartını sağlayan ancak mezuniyeti için tek dersi kalan Fakültemiz öğrencileri için 8 Eylül 2017 Cuma günü saat 14:00 da Z11 nolu derslikte Tek Ders Sınavı Yapılacaktır.

Tek ders sınavına girecek öğrencilerimizin mağduriyet yaşamaması için 6 Eylül 2017 mesai bitimine kadar yaz okulunda başarılı olduğu derslerin transkriptlerini Fakültemize teslim etmeleri gerekmektedir.

NOT: Tek ders sınavına girecek öğrencilerin Tek Ders Sınavına Giriş Dilekçesi doldurmalarına gerek yoktur.

• Öğretim Üyemiz ve Öğrencilerimizin Başarısı

• MÜDEK SAHA ZİYARETİ