MÜDEK SAHA ZİYARETİ

MÜDEK Akreditasyon sürecinin saha ziyaretleri başarıyla tamamlandı.

Bartın Üniversitesi (BARÜ) 5 mühendislik programı için Mühendislik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (MÜDEK) tarafından akreditasyon sürecinin saha ziyaretleri başarıyla tamamlandı.

Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültemizde yürütülen MÜDEK Akreditasyon süreci başarılı bir şekilde tamamlandı. MÜDEK ekibi eğitim-öğretim, araştırma  geliştirme,  fiziki altyapı, laboratuvar olanakları, akademisyen niteliği gibi farklı ölçütlere göre inceleme yaparak BARÜ Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Makine Mühendisliği programını değerlendirme sürecini tamamladı.

Kalite ve akreditasyon süreçleri hakkında değerlendirmede bulunan Rektör Uzun, BARÜ 'de farklı disiplinlerdeki mühendislik eğitim programları için eğitimin kalitesinin yükseltilmesine katkıda bulunan güncel ve gelişmekte olan teknolojileri kavrayan, daha iyi eğitilmiş ve daha nitelikli mühendisler yetiştirmek hedefiyle program akreditasyonları süreçlerine devam ettiklerinin altını çizdi.
  • Öğretim Üyemiz ve Öğrencilerimizin Başarısı

• MÜDEK SAHA ZİYARETİ