TEKNOFEST İSTANBUL

TEKNOFEST İSTANBUL Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) tarafından düzenlenen ve Türkiye’nin millî teknoloji geliştirmesi konusunda kritik rol oynayan kuruluşlar tarafından desteklenen havacılık, uzay ve teknoloji festivalidir. Festival 20-23 Eylül 2018 tarihlerinde İGA İstanbul Yeni Havalimanı’nda gerçekleştirilecektir.

Festivale Online Ön Kayıt Yaptıran;
1.000. ve 6.000. kişi Şapka,
2.000. ve 7.000. kişi Simulatör,
3.000. ve 8.000. kişi Balon Uçuş Deneyimi,
4.000. ve 9.000. kişi Dikey Rüzgar Tüneli,
5.000. kişi Sportif Uçak Turu,
10.000. kişi TÜM HEDİYELERİ kazanıyor

Online Kayıt : http://teknofestistanbul.org/tr/online-kayit
Tanıtım Filmi için tıklayınız.

• Üniversitemizin Japonya tarafından desteklenen Uluslararası Projesi kabul edilmiştir.