"ÇELİKERLER" Teknik Gezi...

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü dördüncü sınıf öğrencileri yıl sonu teknik gezilerini Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç.Dr.Mustafa Sabri GÖK, Mühendislik Fakültesi Sekreteri  İlyas KARA, Enerji Anabilim Dalından Dr. Öğr. Üyesi Abid USTAOĞLU ve Konstrüksiyon Anabilim Dalından Dr. Öğr. Üyesi Bilal KURŞUNCU’nun katılımları ile Doç. Dr. Ertuğrul ERDOĞMUŞ sorumluluğunda 08.05.2018 tarihinde “Çelikerler Çelik Konstrüksiyon İnşaat San. Tic. Ltd. Şti.” ‘nin üretim tesisine gerçekleştirdiler. Fabrika turunun ardından yönetim kurulu başkanı Sayın Ramazan ÇELİKER öğrencilerin sorularını yanıtladı ve konuşmasında üniversite-sanayi işbirliğinin önemini vurguladı.
  • Özgeçmiş Hazırlama Eğitimi

• Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji burs programı bilgilendirme toplantısına davetlisiniz !

• Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı Başvuruları Başladı !

• BARÜ 15’inci yılında dünyanın en iyileri arasında yer aldı

• TÜBİTAK 2209 A ve 2209 B Öğrenci Projeleri Kapsamında 4 Projemiz Kabul Aldı

• Net-sıfır Enerjili Akıllı Binalar-Enerji Depolama çalışmaları kapsamında Ar-Ge toplantısı

• Makine Mühendisliği Sınıf Temsilcilerinin Seçilmesi

• Türkiye’nin en fazla öğrenci projesi üreten yükseköğretim kurumlarından biri olan Bartın Üniversitesinde (BARÜ) TÜBİTAK 2209-B programı kapsamında 5 projesi kabul edildi.

• Gazi Ortaokulu Öğrencileri Akıllı Enerji Laboratuvarını Ziyaret Etti

• Üniversitemizin Japonya tarafından desteklenen Uluslararası Projesi kabul edilmiştir.